Mladić u Beogradu lakše povređen, tvrdi da nije navijač

Jedan mladić je lakše povređen u sukobu koji se dogodio kod stadiona FK Obilić u Beogradu, u Ulici gospodara Vučića, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 05.04.2018.

17:39

Mladić u Beogradu lakše povređen, tvrdi da nije navijač
freeimages.com

Iako su mediji prethodno preneli da je on izboden na Autokomandi i prebačen u Urgentni centar na reanimaciju, prema našim saznanjima, do toga nije došlo.

Takođe, mediji su preneli da se dogodio sukob navijača Partizana i Crvene zvezde, kao i da je “pedeset osoba tuklo jednu”, a kako saznajemo, povređeni mladić za sebe kaže da “nije navijač” i da "nije išao na utakmicu".

Državna agencija Tanjug je prenela da je portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla da je, prema nezvaničnim informacijama, mladiću mačetom povređeni glava i ruka.

U okviru 30. kola Superlige, od 17.00 časova Crvena zvezda igra meč protiv Zemuna na stadionu "Rajko Mitić", dok Partizan na stadionu u Humskoj, u istom terminu, igra protiv Borca.

Tanjug je preneo da je "do sukoba došlo uprkos jakim policijskim snagama, raspoređenim u blizini oba stadiona, baš zbog toga što Crvena zvezda i Partizan kao domaćini igraju u istom terminu od 17 sati".

Prema našim saznanjima, nadležni još utvrđuju da li je reč o sukobu navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: