Uhapšena dvojica zbog bacanja bombe ispred kuće novinara

Crnogorska policija uhapsila je dve osobe iz Rožaja zbog sumnje da su bacili bombu ispred kuće novinara Seada Sadikovića u Bijelom Polju.

Izvor: B92

Utorak, 03.04.2018.

07:57

Uhapšena dvojica zbog bacanja bombe ispred kuće novinara
Foto: Thinkstock

Ilhan (33) i Hilmo (20) Pepić iz Rožaja uhapšeni su zbog sumnje da su "aktivirali eksplozivnu napravu" od čije eksplozije je u nedelju uveče oštećeno vozilo beogradskih registarskih oznaka parkirano u ulici u kojoj stanuje novinar, saopštila je policija.

Uhapšenima se na teret stavlja "nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija" i nadležni utvrđuju motiv bacanja bombe u ulici u kojoj stanuje novinar.

Novinar Sadiković je ranije kazao da veruje da će istražitelji otkriti nalogodavce i "političke inspiratore".

"Mislim da nije rešenje naći izvršitelja i njegovog nalogodavca. Jeste uslov bez kog se ne može ali nije konačno rešenje, mora se naći još i nalogodavac, pa sve do političkog inspiratora", rekao je Sadiković mediima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: