Drama kod Skupštine: Hteo da se raznese bombom VIDEO

Muškarac M. T. (63) koji je pretio da će se razneti bombom ispred Skupštine, predao se policiji. saobraćaj u tom delu grada je odblokiran.

Izvor: Beta, Tanjug

Četvrtak, 29.03.2018.

13:36

Drama kod Skupštine: Hteo da se raznese bombom VIDEO
Foto: B92.net

M. T. je ispred Doma Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića pretio da će izvršiti samoubistvo, ali se posle pregovora s policijom predao. Iz MUP-a je saopšteno da je oko 13h došao ispred ulaza Doma Narodne skupštine svojim vozilom.

Njegovo vozilo je spreda oštećeno, a kako je agenciji Beta rečeno na licu mesta, vozač je pretio da će se dići u vazduh.

Na mestu incidenta bila je prisutna specijalna jedinica MUP.

Izveštač Tanjuga navodi da se muškarac automobilom dovezao do Trga Nikole Pašića, tvrdeći da ima pištolj i bombu kod sebe i pretio da će se razneti, ali je imao samo repliku pištolja.

MUP je hitno reagovao i pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova pregovarao je sa njim kako bi ga ubedio da odustane od svoje namere.

"M.T. kod sebe nema bombu, već repliku pištolja", izjavila je Tanjugu državni sekretar u MUP Biljana Popović Ivković.

Ona je naglasila i da parlament nije evakuisam, kako su preneli pojedini mediji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: