Tužilaštvo o hapšenju Đurića: Preduzimamo nepohodne radnje

Tužilaštvo za organizovani kriminal preduzelo je sve neophodne radnje iz svoje nadležnosti u vezi hapšenja Marka Đurića, kažu u Tužilaštvu za Betu.

Izvor: B92

Utorak, 27.03.2018.

16:23

Tužilaštvo o hapšenju Đurića: Preduzimamo nepohodne radnje
Foto: Tanjug, AP

Kako je objašnjeno, javnost će o svemu biti blagovremeno obaveštena.

Marko Đurić uhapšen je u ponedeljak u Kosovskoj Mitrovici jer je, prema tumačenju Prištine, ilegalno ušao na Kosovo. Prilikom intervencije specijalnih snaga Kosovske policije povređene su 32 osobe.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će protiv članova "terorističke bande" koji su učestvovali u privođenju Marka Đurića i "batinanju Srba" biti pokrenuti krivični postupci zbog otmice.

On je posle sednice saveta za nacionalnu bezbednost rekao da ima poverenja u nadležne organe i da će pustiti da tužilac za organizovani kriminal uradi svoj posao.

"Među onima koji su učestvovali u napadu na učesnike okruglog stola i privođenju Đurića bilo je i dvoje ljudi srpske nacionalnosti protiv kojih će takođe biti pokrenuti postupci", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: