Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO

Direktor kancelarije za KiM Marko Đurić nakon hapšenja odveden je u policijsku stanicu u Prištini, pa kod prekršajnog sudije, a potom i ka prelazu Merdare.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2018.

18:25

Đurić u policiji, pa kod prekršajnog, pa na Merdare FOTO
Foto: Tanjug, AP

Na društvenim mrežama objavljena je i fotografija na kojoj se vidi Marko Đurić u blindiranom vozilu kosovske policije.

Nešto pre 19 časova policija je Đurića u stanicu "Centar" u Prištini privela oklopnim vozilima, a potom i sudiji za prekršaje. Mediji javljaju i da je Đurić imao lisice na rukama u Prištini.

Portparol policije Kosova Baki Keljani je za agenciju Beta rekao da policija postupa prema zahtevima Ministarstva spoljinh poslova Kosova i vlasti Kosova koje su zatražle hapšenje Đurića u slučaju da ilegalno bez dozvole kosovskih vlasti uđe na Kosovo.

Dolazak Đurića u Prištinu prati nekoliko stotina građana koji su ga dočekali zvižducima i psovkama, javlja Beta.

Na snimku objavljenom u medijima vidi se kako policija naoružana dugim cevima vodi Đurića neko vreme po ulici dok mu građani zvižde.

U pratnji velike kolone vozila kosovske policije Đurić je potom krenuo prema prelazu Merdare, na kojem je Marko Đurić prebačen u centralnu Srbiju.

Đurić je oko 21 čas iz Kuršumlije krenuo za Beograd u pratnji srpske policije, a RTS javlja da mu je tamo ukazana lekarska pomoć.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: