Selaković na slobodi: Ostajem ovde, čekam Đurića VIDEO

Generalni sekretar Predsedništva Nikola Selaković nije uhapšen u Kosovskoj Mitrovici. Kako kaže, hapšenje Đurića je skandal i "terorisanje golorukog naroda".

Izvor: B92, Kossev

Ponedeljak, 26.03.2018.

17:57

Selaković na slobodi: Ostajem ovde, čekam Đurića VIDEO
Foto: Tanjug/Zoran Žestiæ

Kako javlja portal "KosSev" Nikola Selaković je potvrdio da je Đurić uhapšen i izjavio je da očekuje da Đurić bude brzo pušten.

"Nadam se da je dobro, priveden je, očekujem skoro oslobađanje, došao je kao slobodan čovek. Ovo je skandal, terorisanje golorukog naroda", rekao je Selaković na konferenciji za medije, istakavši da se Srbi nisu suprotstavljali policiji: "Neka to bude njihov odgovor na našu gandijevsku reč".

Na pitanje da li je došao sa dozvolom, rekao je: "Ja sam došao na teritoriju svoje zemlje", dok je na pitanje da li ostaje u Kosovskoj Mitrovici odgovorio da ne ide nigde i da "čeka Đurića u Mitrovici".

Kako Tanjug javlja, policija je pokušala da privede i Selakovića, pa odmah nakon Đurićevog hapšenja nije bilo poznato gde se Selaković nalazi.

Pročitajte još:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: