Vučić: Svi će odgovarati, i dvojica Srba koji su pomagali

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da Srbija neće preći preko hapšenja direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića u Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.03.2018.

21:39

Vučić: Svi će odgovarati, i dvojica Srba koji su pomagali
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Na konferenciji za novinare nakon održane hitne sednice Saveta za nacionalnu bezbednost Vučić je rekao "da će odgovarati svi koji su učestvovali u otmici Đurića".

"Preživeo je Đurić, ali mi nećemo preći preko toga. Svi koji su učestvovali u tome odgovaraće pred držanim organima Srbije. I dva lica srpske nacionalnosti koja su pomagala albanskim teroristima za otmicu Marka Đurića, svi će odgovarati Srbiji", istakao je Vučić.

Predsednik Srbije je rekao i da su teroristi obučeni u policijske uniforme specijalnih jedinica nepostojeće države Kosovo hteli da pokažu da mogu da zauzmu sever Kosova. Opširnije u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: