"Nad Srbijom se svakoga dana vrši agresija"

Lider JS Dragan Marković Palma izjavio je da se i posle 19 godina od NATO bombardovanja nad Srbijom svakoga dana vrši formalno - pravna agresija.

Izvor: B92

Subota, 24.03.2018.

11:58

Foto: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Kako je rekao, “samo za Srbiju važi pravilo da je sila jača od prava”.

On je u pisnoj izjavi dostavljenoj medijima naveo da se ne poštuju se potpisani akti i sporazumi, Rezolucija 1244, Briselski sporazum.

"Kada se prekrši međunarodno pravo onda treba da reaguju međunarodne institucije. U slučaju Srbije, međunarodne institucije ćute, zato što su njihove zemlje izvršile agresiju nad Jugoslavijom, ubijali su civile, oteli deo teritorije Srbije i doveli teroriste na vlast" naveo je Marković.

Ona je kazao da JS nikada neće zaboraviti to što su močnici pokušali da nas unište kao naciju i istakao da je ratni zločin i ;enocid kada se ubijaju civili i ruše civilni objekti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: