Haos sa saobraćajkama sinoć: U 10 nezgoda 14 povređeno

U Beogradu se prošle noći dogodilo 10 saobraćajnih nesreća u kojima je lakše povređeno 14 osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

Izvor: Beta, Tanjug

Petak, 23.03.2018.

07:47

Haos sa saobraćajkama sinoć: U 10 nezgoda 14 povređeno

Nesreća je bilo u gotovo svim delovima grada, centralnim i prigradskim. Više povređenih je zbrinuto na mestu udesa jer nije bilo potrebe za transportom u bolnice.

Portparolka Hitne pomoći Nada Macura izjavila je Tanjugu da se u 19.05 dogodila se nezgoda na uglu Krunske i Smiljanićeve ulice, a povređena osoba je zbrinuta na licu mesta.

U 19.23 časova dogodila se nezgoda na ulazu u Čubursku iz Šumatovačke ulice na Zvezdari, usled čega je povređena jedna odoba koja je prevezena na ortopediju KBC Zvezdara.

Na Voždovcu je u 18.35 kod osnovne škole Branisav Nušić u ulici Dimitrija Marinkovića došlo do nezgode u kojoj su povređeni dvojica mladića od 21 i 20 godina i devojka od 17 godina, a svo troje su prevezeni na Institut za ortopediju na Banjici.

U 20.11 došlo je do nezgode na Mirijevskom bulevaru kod broja 30 u kojoj je povređena devetogodišnja devojčica. Ona je zadobila tupe povrede desne nadlaktice i odvezena je u Dečju kliniku Tiršova. Njena majka koja je bila sa njom, odbila je dalji transport i uputila se sa ćerkom.

Na Batajničkom drumu posle skretanja za Zemun polje prevrnuo se automobil u kanal u 20.41, a osoba koja je učestvovala u toj nezgodi je negirala tegobe.

Na Pupinovom mostu od Borče ka Zemunu u udesu koji se dogodio u 22.45, žena starosti oko 33 godine zadobila je povrede grudnog koša i kolena, a muškarac starosti oko 34 godine povrede grudnog koša i desne noge. Oni su prevezeni u KBC Bežanijska kosa.

Udes se dogodio na autoputu kod obilaznice ka Surčinu u 23.09 pri čemu je 13-godišnja osoba pretprpela istegnuće vrata, a prevezena je u Tiršovu.

Udes se dogodio i na raskrsnici između Zrenjaninskog puta i ulice Ivana Milutinovića u 00.20, a učesnici udesa su odbili dalji prevoz. Na Terazijama kod hotela Moskva oboren je motociklista u 02.28, usled čega je proklizao ali nije povređen.

Na Ovčanskom putu kod broja 55 u 02.32 u udesu su povređene dve osobe koje su odbile prevoz do bolnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: