Vesić: Kod Kule Nebojša vanredne odbrane od poplava

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio da je na svim delovima obala reka u Beogradu na snazi redovna odbrana od poplava, dok je kod Kule Nebojša vanredna odbrana.

Izvor: B92

Petak, 23.03.2018.

12:20

Vesić: Kod Kule Nebojša vanredne odbrane od poplava
Tanjug, Zoran Žestiæ

Vesić je za Studio B rekao da je kod Kule Nebojša zatvorena rampa, da su uklonjeni svi automobili i da je počelo postavljanje džakova, što je u skladu sa merama koje se preduzimaju prilikom vanredne odbrane od poplava.

"Vodostaj je trenutno 512 centimetara i sutra se očekuje vodeni talas. Ipak, ne treba paničiti jer je sve pod kontrolom", rekao je Vesić i najavio da će se problem kod Kule Nebojša trajnije rešiti kada se bude uklanjala pruga.

Gradski menadžer je rekao da su u proteklom periodu očišćeni skoro svi kanali i potoci kada je uočeno da su neki ponovo zakrčeni, zbog čega je apelovao da se o tome povede računa jer na taj način ljudi sami sebi stvaraju problem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: