Rok za izveštaje o troškovima kampanje 17.april

Rok za dostavljanje izveštaja o troškovima izbornih kampanja za Beograd je 17. april, saopštila je Agencija za borbu protiv korupcije.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.03.2018.

11:40

Rok za izveštaje o troškovima kampanje 17.april
Tanjug, Dragan Kujundžiæ

Izbori za odbornike u Skupštinu grada Beograda i opštinu Aranđelovac održani su 4. marta ove godine, a zbog nepravilnosti, izbori su ponovljeni 11. marta na biračkom mestu u selu Vrbica kod Aranđelovca i 18. marta na četiri biračka mesta u beogradskoj opštini Stari grad.

"Politički subjekti koji su učestvovali u izbornoj kampanji imaju obavezu da Agenciji za borbu protiv korupcije podnesu izveštaje o troškovima izbornih kampanja, u roku od 30 dana od dana objavljivanja konačnih rezultata izbora", navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, nakon što u službenom glasilu budu objavljeni konačni rezultati izbora za odbornike opštine Aranđelovac, politički subjekti i javnost biće obavešteni o roku za podnošenje izveštaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: