Marić: Srbija nema kriznu situaciju

U Srbiji situacija nije kritična i na celoj se teritoriji sprovode redovne i vanredne mere od poplava kaže načelnik Sektora za vanredne situacije Predrag Marić.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.03.2018.

11:11

Marić: Srbija nema kriznu situaciju
Tanjug, Sava Radovanoviæ

"Na teritoriji Republike trenutno nigde nemamo kriznu situaciju. Jedino je na teritoriji Vranja došlo do izlivanja u oranice u nebranjenom delu, ali je i to tokom noći regulisano", rekao je Marić za Tanjug.

On je naveo da se posebno prati stanje reke Save kod Šapca gde će, kako je dodao, verovatno tokom danasnjeg i sutrašnjeg dana biti sprovedena vanredna odbrana od poplava.

"Sve mere su još od drugog marta na snazi, situaciju pratimo po najavi RHMZ-a, na snazi je potpuna pripravnost svih", dodao je Marić.

Kada je reč o Beogradu, kaže da je u zoni Kule Nebojša zabranjeno parkiranje vozila, mada, dodaje, ni tu situacija nije kritična, već uobičajena i to svake godine.
"To je ono što se skoro svake godine dešava. Nema tu katastrofe ni u najavi", zaključio je Marić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: