Tramp planira da traži smrtnu kaznu za dilere droge

Američki predsednik Donald Tramp objaviće danas plan o borbi protiv krize zavisnosti od opioida, koji uključuje traženje smrtne kazne za dilere droge.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.03.2018.

07:31

Tramp planira da traži smrtnu kaznu za dilere droge
Getty images

TRamp takođe planira da uputi poziv Kongresu SAD da pooštri zakone kojima se određuju kazne za trgovce drogom, javlja Rojters pozivajući se na zvaničnike Bele kuće.

Bela kuća će tim planom pokušati i da smanji dobijanje recepata za upotrebu opioide za trećinu u naredne tri godine, time što će promovisati prakse koje smanjuju preterano prepisivanje opioida u saveznim programima za zdravstvenu negu, rekli su zvaničnici na brifingu za novinare.

Tramp će predstaviti svoje predloge na događajaju u saveznoj državi Nju Hempširu, koji je teško pogođen "opioidnom epidemijom", prenosi Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: