Teška saobraćajka kod Pančeva: Stradalo dvoje

U nedelju uveče, oko 23 sata, u blizini Pančeva, na putu od Crepaje ka Skrobari, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica izgubila život.

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.03.2018.

11:54

Teška saobraćajka kod Pančeva: Stradalo dvoje

U nesreći je takođe teško povređena jošđ jedna osoba i ona je prevezena u beogradski Urgentni centar, preneo je pančevačkiportal 013info.

Kako saznaje taj portal u Osnovnom tužilaštvu u Pančevu vozilo marke "fijat" beogradskih registracija, koji se kretao ka naselju Skrobara, sleteo je s puta u desnu stranu.

Život su izgubili P.S. iz Kačareva (rođen 1976.) i ženska osoba K.D. (rođena 1966.) iz Beograda.

"Fiatom" je upravljao V.A. (rođen 1950.) iz Beograda koji je zbog životne ugroženosti posle ukazivanja pomoći u Pančevu prebačen u Urgentni centar u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: