NS: Pretučen šef izbornog štaba u Smederevskoj Palanci

Šef izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igor Milenković napadnut je u kasnim popodnevnim satima, pred lokalne izbore, saopštila je ta stranka.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 19.03.2018.

20:52

NS: Pretučen šef izbornog štaba u Smederevskoj Palanci

Kako navode "grupa nasilnih aktivista Srpske napredne stranke pretukla je danas šefa izbornog štaba Narodne stranke u Smederevskoj Palanci Igora Milenkovića, nekoliko sati nakon posete predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića tom mestu, a u vreme boravka premijerke Srbije Ane Brnabić u tom gradu".

Narodna stranka smatra da je to "odgovor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na to što su otkrili njegovu tajnu večeru sa Hašimom Tačijem prošlog utorka u Parizu, kao i sastanke u Njujorku, koje je pokušao da sakrije od javnosti".

Taj napad je, navela je Narodna stranka u saopštenju, "kulminacija kampanje zastrašivanja i pretnji" u Smederevskoj Palanci.

Narodna stranka je pozvala građane Smederevske Palanke da "ostanu mirni i da ne odgovaraju na provokacije", već da se masovnim izlaskom na birališta 25. marta "odupru fašističkim metodama Vučićevog režima".

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić održaće sutra u podne vanrednu konferenciju za novinare povodom tog napada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: