Brnabić: Znam da Jeremić ništa ne zna

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da je Vuk Jeremić i ranije pokazivao da ne zna ništa.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 19.03.2018.

15:33

Brnabić: Znam da Jeremić ništa ne zna
Foto: Tanjug / Rade Preliæ

Ona je istakla i da za pitanje o navodnoj večeri predsednika Srbije Aleksandra Vučića i kosovoskog predsednika Hašima Tačija u Parizu novinari treba da se obrate kabinetu predsednika.

"Ja nisam portparol predsednika, ali znam da Vuk Jeremić ništa ne zna", rekla je Brnabić odgovarajući na pitanja novinara nakon posete Smederevskoj Palanci.

Ona je, upitana o navodnoj večeri predsednika Vučića sa Tačijem o kojoj je pisao Vuk Jeremić na Tviteru, rekla da nije portparol predsednika i da za takva pitanja novinari treba da se obrate njegovom kabinetu, ali da je Jeremić i pre pokazivao da ne zna ništa.

Kako kaže, on je govorio i da nemačka kancelarka Angela Merkel neće da se sastane sa predsednikom Srbije, a da je do tog sastanka došlo.

Premijerka nije danas htela da odgovara na pitanja o eventualnoj rekonstrukciji vlade.

Predsednik Aleksandar Vučić potvrdio je na Tviteru, nakon izjave Vuka Jeremića i reagovanja Milenka Jovanova iz njegovog SNS na tu izjavu, da se nalazi u SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: