Opet gorelo u Nišu, radnik zapalio automobil šefici

Auto "seat ibica" zapaljen je u Nišu u noći između četvrtka i petka, potvrđeno je iz policije, prenose “Južne vesti”.

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

15:49

Opet gorelo u Nišu, radnik zapalio automobil šefici
Foto: EPA-EFE/Sascha Steinbach

Prema nezvaničnim informacijama, u ulici Filipa Filipovića u Duvaništu, auto je svojoj šefici zapalio radnik jedne niške fabrike.

Osumnjičen za paljenje auta je 31-godišnji muškarac iz okoline Merošine, saopštavaju iz policije, a protiv njega će biti podneta krivična prijava.

“Odmah po prijavi, policija je našla izvršioca, a obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo. U konsultaciji s tužiocem prijava će biti podneta u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari”, rekli su iz policije.

Muškarac se ne nalazi u pritvoru, a prema nepotvrđenim informacijama, razlozi za paljenje automobila su nesporazumi i neraščišćeni računi na poslu.

U Nišu je u proteklih nekoliko meseci izgorelo 11 automobila, među kojma je bilo i automobila političkih funkcionera i policijskih službenika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: