Mladić uboden nožem u kafiću u Žarkovu

U Beogradu je noćas u tri saobraćajna udesa lakše povređeno šest osoba, uključujući dete.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.03.2018.

08:13

Mladić uboden nožem u kafiću u Žarkovu
screenshot

U Žarkovu je ubodom nožem teško povređen jedan muškarac, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći dr Nada Macura.

U saobraćajnoj nezgodi u 19.02 sati na uglu ulica Edvarda Griga i Slavka Miljkovića u Resniku, oboreno je dete, koje je udarilo glavom u šoferšajbnu.

Dete je sa tupom povredom glave i grudnog koša prevezeno u Urgentni centar, rekla je Macura.

U 21.54 na uglu Kružnog puta i Kumodraške, 31. godišnji muškarac zadobio je lakšu povredu i prevezen je u Urgentni centar.

U 02.24 na uglu Đevđelijske i Branka Krsmanovića četiri osobe su lakše povređene - dve devojke od 23 i 22 godine i dva mladića od 23 i 20 i prevezeni su u Urgentni centar, rekla je Macura.

Hitna pomoć imala je i intervenciju u 00.01 časova zbog uboda nožem u butinu u kafiću u Žarkovu. Zbog teške povrede osoba je prevezena u Urgentni centar.

Hitna pomoć imala je noćas ukupno 93 intervencije, od kojih je 19 bilo javnom mestu, rekla je Macura i dodala da su se za pomoć najviše javljali astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu je juče Hitna pomoć imala ukupno 144 intervencije, 48 na javnom mestu i dogoidilo se šest saobraćajnih nezgoda, nije bila nijedna teža povreda, rekla je Macura.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: