Vučić: Naše službe za dve nedelje o ubistvu Ivanovića

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će se za dve nedelje srpske službe oglasiti o ubistvu lidera GI SDP Olivera Ivanovića u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Izvor: B92

Subota, 17.03.2018.

12:33

Vučić: Naše službe za dve nedelje o ubistvu Ivanovića
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžiæ

Vučić je na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije kazao da će se službe oglasiti o tome šta su saznale i šta ne mogu da saznaju.

"Ne mislim da će se mnogi iznenaditi. Iznenadiće se oni koji su znali krivca unapred. Nisam želeo ja danas da mi neko ne kaže da zloupotrebljavam dvomesečnu tragediju", kazao je Vučić.

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred sedišta SDP u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Vučić je održao vanrednu pres konferenciju posvećenu populacionoj politici na kojoj je naveo da je demografska slika Srbije poražavajuća i da se mora smanjiti negativan prirodni priraštaj.

Takođe, govorio je dijalogu sa Prištinom, te naveo da je Zajednica srpskih opština mrtvo slovo na papiru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

22 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: