"Amerikanac ubije Vijetnamca s AK-47 i Rusi su krivi?"

Čečenski lider Ramzan Kadirov komentarisao je britanske optužbe na račun Rusije u slučaju napada na bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripalja.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

20:05

Foto: GettyImages

Kako je rekao, SAD i Britanija pokušavaju da krivicu prebace na druge, međutim, kako smatra, istinu će uskoro otkriti ruski obaveštajci.

“Zapad demonstrira veoma zanimljivo ponašanje. Kada pokušavaju da opravdaju neka svoja dela, počnu da optužuju Rusiju. Možete da optužite sve za sopstvene greške, ali to neće promeniti ništa ako činjenice pokazuju suprotno“, rekao je on.

“Svi znaju o agensu kojim je Skripalj navodno otrovan. I kalašnjikov je napravljen u Rusiji – ako Amerikanac ubije Vijetnamca puškom, je l bi i to bio ’ruski trag’?“, dodao je Kadirov.

Kako je rekao, prebacujući krivicu na Rusiju, britanski obaveštajci ugrožavaju živote sopstvenih građana, pošto će “pravi ubica“ nastaviti svoje aktivnosti i neće biti kažnjen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: