Novo hapšenje zbog 'skanka', uhapšen posle bekstva

Još jedna osoba uhapšena je zbog sumnje da se kao član organizovane kriminalne grupe bavila proizvodnjom i prodajom "skanka", navodi MUP.

Izvor: B92

Sreda, 14.03.2018.

13:22

Novo hapšenje zbog 'skanka', uhapšen posle bekstva
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, uhapšen je S.S. koji se nalazio u bekstvu nakon jučerašnje akcije.

U saopštenju se podseća da je policija u utorak uhapsila M.Š. (30), N.J. (28), O.R. (28), Ž.M. (41) i B.S. (41).

Sumnja se da se ta kriminalna grupa u dužem vremenskom periodu bavila proizvodnjom i prodajom "skanka" koji su distribuirali krajnjim kupcima na teritoriji Srbije.

Laboratorija za uzgoj marihuane za "skank" otkrivena je prilikom pretresa kuće u Inđiji, a uhapšeni su zatečeni u berbi i pakovanja, zaplenjeno je 80 kilograma "skanka", pištolj "magnum 357" sa 49 metaka i dva "luksuzna putnička vozila", ističu iz policije.

Akciju su sproveli pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa pripadnicima Specijalne antiterorističke jednice i u koordinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal.

Osumnjičenom S.S. određeno je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: