Vučić: Dvojica lidera opozicije mi javila šta su pričali

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je medijima šta su lideri opozicije rekli pomoćniku državnog sekretara SAD Vesu Mičelu koji je u poseti Beogradu.

Izvor: Beta

Sreda, 14.03.2018.

14:48

Vučić: Dvojica lidera opozicije mi javila šta su pričali
EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Kako kaže, pripadnici opozicije su Mičelu rekli da Vučić treba da rešava kosovski problem, a da bi ga "na tome srušili".

"Dvojica lidera opozicije su mi već javila šta su pričali s Mičelom na sastanku. Tema je bila da puste mene da rešim kosovski čvor, jer svi znamo da Kosovo mora da dobije nezavisnost. Dajte Vučiću 'vruć krompir', a onda ćemo ga na tome srušiti", kazao je Vučić novinarima u Zrenjaninu.

Dodao je da svaki strani zvaničnik može da se u Srbiji sastane s kim želi, a da je "problem" s domaćom opozicijom to što "mnogi od njih državu ne osećaju kao svoju, već razmišljaju kako da sednu fotelju".

Vučić je u Zrenjaninu takođe izjavio da će sledeći parlamentarni izbori biti održani 2020. godine, a dve godine kasnije predsednički i novi beogradski.

Podsećamo, Vučić se ranije sastao sa Mičelom, a na konferenciji za medije rekao je da je sa Vesom Mičelom imao dobar, otvoren, sadržajan i bitan razgovor za odnose između Srbije i SAD.

Šta je na toj konferenciji rekao Vučić možete pronaći - OVDE, a šta je rekao Mičel - OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: