Ubistvo u firmi, "eksplozija" na Zvezdari - šta se zna

Tridesetogodišnji muškarac je u ponedeljak prepodne upao u firmu, u Ruzveltovoj ulici, u kojoj je radio i otvorio vatru. Jedna osoba je ubijena, tri povređene.

Izvor: B92

Utorak, 13.03.2018.

00:12

Ubistvo u firmi,
Foto: Tanjug / Dimitrije Goll

U Urgentnom centru se na odeljenju intenzivne nege nalaze tri osobe, a kako kažu, stanje sva tri pacijenta je ozbiljno i teško.

U prostorijama firme u Ruzveltovoj u ponedeljak oko 11 časova bivši radnik N. S. (30) ispalio je više projektila iz pištolja prema dvojici radnika, dok je treći radnik skočio kroz prozor, saopštio je MUP.

  • Jedan od dvojice ranjenih radnika je preminuo od zadobijenih povreda u Urgentnom centru. Povređeni koji su odvezeni u Urgentni centar i jutros su kritičnom stanju.
  • N. S. je nakon pucnjave pobegao iz firme i pronađen je s teškim telesnim povredama u svom stanu na Zvezdari, u koji je policija stigla zbog prijave da je izbio požar.
  • Mediji su preneli da je N.S. pokušao da se raznese bombom, ali ti navodi nisu potvrđeni. Pojavili su se i napisi da je on pucao u plinsku bocu što je izazvalo eksploziju i požar u stanu, ali ni ta informacija nije zvanično potvrđena.
  • N.S. je iz zapaljenog stana na Zvezdari izvučen sa teškim telesnim povredama.
  • Kako B92 saznaje, u Urgentnom centru se nalaze tri osobe.
  • Iz Urgentnog centra navode da se dve osobe nalaze na intenzivnoj nezi u teškom zdravstvenom stanju, a jedna na ortopedskom odeljenju - reč je o muškarcu koji je tokom napada skočio kroz prozor. U kakvom stanju je napadač, nisu precizirali.
  • Iz MUP za B92 navode da oni nemaju informaciju da li je N. S. živ.
  • Pucnjava se dogodila u firmi Privredni savetnik informacione tehnologije, a navodi se da je N.S. dobio otkaz u četvrtak, nakon čega je došao u bivšu firmu i počeo da puca. Pojavili su se i navodi da je N.S. dao otkaz u firmi zbog neslaganja oko projekta.
  • Motiv napada je još uvek nepoznat.
  • Mediji javljaju da je ubijeni muškarac jedan od direktora firme u kojoj se u ponedeljak prepodne odigrala drama.
  • Kako su ranije naveli iz Hitne pomoći, poziv su dobili u 10:43 h, a portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je da su tri minuta kasnije dobili poziv da je jedna osoba iskočila kroz prozor, sa oko pet ili šest metara visine, u obližnjoj ulici Ulici Nikodima Milaša 10.
  • Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: