Poslanici danas o kadrovskim rešenjima

Skupština Srbije nastavila je danas sednicu razmatranjem više kadrovskih odluka.

Izvor: B92

Petak, 09.03.2018.

07:00

Poslanici danas o kadrovskim rešenjima
Foto: EPA / Koèa Sulejmanoviæ

Među njima su i odluka o izboru predsednika Saveta guvernera Narodne banke Srbije i direktora Uprave za nadzor nad finansijskim institucijama. Na dnevnom redu je i odluka o prestanku funkcije člana Komisije za hartije od vrednosti, kao i predlog o izboru predsednika i članova Saveta Agencije za energetiku.

Poslanici će razmatrati i predloge odluka izboru predsednika sudova i zamenika javnog tužioca, a razmatra se i oduka o prestanku funkcije predsednika Prekršajnog apelacionog suda, Osnovnog suda u Novom Sadu, Privrednog suda u Leskovcu i Osnovnog suda u Novom Pazaru.

Poslanici su juče završili objedinjenu načelnu raspravu o 18 predloga zakona i međunarodnih sporazuma među kojima su i izmene Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, zakona o policiji i Predlogu zakona o nacionalnom DNK registru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: