Saobraćajci zaustavljali žene, a umesto kazni cveće FOTO

Pripadnici Saobraćajne policije zaustavljali su danas, na Međunarodni dan žena, žene vozače. Ali umesto kontrola i kazni građanke su dobijale po cvet.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

13:34

Saobraćajci zaustavljali žene, a umesto kazni cveće FOTO
Foto: MUP

Kako se navodi u saopštenju MUP-a, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Uprave saobraćajne policije u svim policijskim upravama u Srbiji simboličnim gestom, poklanjanjem cveća, čestitali su danas sugrađankama 8. mart - Dan žena.

Foto: MUP
Sugrađanke kojima su policajci prilikom redovne kontrole saobraćaja čestitali Dan žena i poklanjali cveće, bile su prijatno iznenađene i nisu krile oduševljenje.
Sugrađanka koja ističe da poštuje saobraćajne propise i kaže da je očekivala redovnu rutinsku kontrolu, ističe da je oduševljena ovim gestom policije, naveo je MUP.
Foto: MUP
"Svaka čast našoj policiji i sve pohvale za ove momke koji brinu o našoj bezbednosti i požrtvovano rade", kaže ona.

Druga dama dodaje da nikada nije doživela ovakav gest koji smatra još jednim korakom u inače odličnoj saradnji sa policijom.
Foto: MUP
Policijski službenici koji su damama poklanjanjem cveća, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali praznik ističu da su na ovaj način želeli da im i oni ulepšaju današnji dan i još jednom ih podsete da poštuju saobraćajne propise i pažljivo i oprezno voze zbog vremenskih uslova, istakao je MUP.
Foto: MUP
"Povodom 8. marta – Dana žena odlučili smo da lepim gestom obradujemo žene vozače i da im prilikom kontrole saobraćaja poklonimo cveće. Žene su bile poprilično iznenađene", kaže jedan policijski službenik.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova i na ovaj način žele da pokažu da prevencija, briga i uzajamno poštovanje građana i policije predstavljaju važan faktor u postizanju veće bezbednosti i približavanja rada policije građanima, zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: