"Rešenje za DS - izbori, preregistracija i rebrendiranje"

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Igor Salak predložio je rešenje za probleme te stranke nakon beogradskih izbora i malog broja glasova.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.03.2018.

15:47

Kako je naveo, postoje "tri početne tačke - izbori, preregistracija i rebrendiranje"

Salak je na svom Tviter nalogu napisao da DS treba da sprovede izbore na svim nivoima (osim na lokalnim), odnosno da izbori treba da se održe na nivou celog DS, zatim u gradskom odboru DS u Beogradu i u Pokrajinskom odboru.

Prema mišljenju Salaka, potrebna je i preregistracija stranke "kako bi se ona oslobodila dugova koje su prethodni predstavnici te stranke ostavili današnjim liderima u amanet".

Salak je na Tviteru napisao i da je potrebno "rebrendiranje" od samog logoa stranke, pa do "jasnih rešenja za probleme običnog čoveka".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: