DJB i Dveri: Ovo je bio praznik totalitarizma

Predstavnici liste Dosta je bili i Dveri ocenili su da su izbore za odbornike Skupštine Grada Beograda obeležile mnoge nepravilnosti.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

21:50

DJB i Dveri: Ovo je bio praznik totalitarizma
FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL

Prvi na listi Vojin Biljić ocenio je da je dan bio pun izbornih nepravilnosti i nasilja, da su birači dovođeni s raznih strana u Beograd da bi glasali s lažnim ličnim kartama.

"Ovo je bio praznik totalitarizma i zloupotrebe prava. Svedoci smo velikog kršenja pravnih i etičkih normi", rekao je Biljić.

On je dodao da se još prikupljaju podaci sa terena o izlaznosti i rezultatima.

Predstavnik Dveri Srđan Nogo rekao je da je ovo primer neregularnosti i nasilnih izbora.

"Za razliku od prethodnih izbora, osim brojnih nepravilnosti, danas je zabeležena i veća doza agresije i kršenja izbornog postupka od strane Srpske napredne stranke", rekao je Nogo i dodao da je na velikom broju biračkih mesta narušena tajnost glasanja.

"Ovo su najprljaviji i najneregularniji izbori od kada je na vlasti SNS", rekao je Nogo.

On je dodao i da su predstavnici koalicije Dveri i Dosta je bilo popisivali nepravilnosti i da će u toku noći izaći sa podacima.

Nogo je kazao da su podneli zahtev za uvid u birački materijal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: