Đilas: Najnepošteniji izbori do sada / VIDEO

Kandidat za gradonačelnika Dragan Đilas je, obraćajući se u štabu njegove izborne liste, nazvao beogradske izbore najnepoštenijim do sada.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

20:37

Đilas: Najnepošteniji izbori do sada / VIDEO
screenshot

On je istakao da su “postojali fantomski Beograđani”.

“Ne znam rezultate izbora, ali sam siguran u ono o čemu smo pričali, da je volja za promenom vlasti velika. Da li će se desiti sada, pored ove krađe, ali će sigurno uticati i na to da li će opozicione liste preći cenzus. Mi ćemo od sutra pozvati sve ljude koji žele promene da se pripremimo za izbore, verovatno 2020. godine, ali možda i ranije”, rekao je Đilas.

Dodao je i da ljudi okupljeni oko njega ne smeju da dozvole sebi rizik da izgube nijedan glas, a potom se direktno obratio Aleksandru Vučiću.

“Trebaće nam manje vremena da te smenimo sa vlasti nego što je tebi trebalo da me smeniš u Beogradu”, naveo je Đilas.

"Ne pamti se ovakav pritisak na građane"

Šef beogradskog odbora DS Balša Božović izjavio je da je na više od 30 odsto biračkih mesta u Beogradu bilo nepravilnosti i kršenja izbornih pravila i najavio krivične prijave protiv "svakog lažnog glasa".

"Ne pamti se ovakav pritisak na građane", kazao je Božović na konferenciji za novinare u izbornom štabu DS.

Božović je kazao da ima informacije da je beogradska policijska brigada na najvišem stepenu pripravnosti i upitao ministra unutrašnjih poslova Nebojšu Stefanovića zbog čega je to tako.

Dodao je da demokrate nemaju nameru da prave incidente i nadaju se da ih na ulicama Beograda neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: