GIK: Uobičajene nepravilnosti, pojavljivale se i ranije

Do 18 časova na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda glasalo je 44,66 odsto birača, saopšteno je iz GIK.

Izvor: B92

Nedelja, 04.03.2018.

19:27

GIK: Uobičajene nepravilnosti, pojavljivale se i ranije
FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

Kako je rekao predsednik GIK Zoran Lukić, najveća izlaznost zabeležena je u opštini Lazarevac, a najmanja u opštini Palilula, ali nije precizirao kolika je bila izlaznost u tim opštinama.

Lukić je rekao da na izborima nema nepravilnosti koje mogu da utiču na izborni proces, odnosno da se radi o uobičajenim izbornim nepravilnostima koje su se pojavljivale i ranije.

On je rekao da je do sukoba došlo na jednom od ukupno 1,185 biračkih mesta, i da mu je žao što je došlo do toga, ali da je to, s obzirom na ukupan broj biračkih mesta, nešto što se uvek može očekivati.

Po njegovim rečima, na jednom biračkom mestu u Mirijevu došlo je do rasprave članova biračkog odbora iz različitih stranaka, zbog čega je glasanje na tom mestu bilo prekinuto jedan sat, ali da nema potrebe da se produži glasanje, te će i to mesto biti zatvoreno u 20 časova, kao i ostala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: