Jutro oblačno, tokom dana razvedravanje, uveče kiša i sneg

U Srbiji će danas u jutarnjim časovima biti pretežno oblačno, ponegde s kišom, na severu i istoku zemlje sa snegom ili ledenom kišom.

Izvor: B92

Subota, 03.03.2018.

01:00

Jutro oblačno, tokom dana razvedravanje, uveče kiša i sneg
Ilustracija: Thinkstock

Sredinom dana kratkotrajni prestanak padavina i delimično razvedravanje, a uveče novo naoblačenje s kišom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U većem delu zemlje duvaće slab do umeren vetar, na istoku i planinama jak, a tokom dana u slabljenju. Najniža temperatura biće od minus pet do tri stepena, a najviša od nule na severu do 11 stepeni na jugu Srbije.

I u Beogradu će ujutro biti oblačno, u pojedinim delovima grada slab sneg ili kiša uz poledicu, a u toku dana uglavnom suvo uz kratkotrajno razvedravanje, dok se uveče očekuje novo naoblačenje s kišom i snegom. Najniža temperatura biće oko nule, a najviša oko dva stepena.

Do kraja sedmice očekuje se intenzivnije topljenje snega na jugu Srbije, a od ponedeljka porast temperature i pojačanje južnog vetra i u ostalim krajevima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: