"Napad na mene ne ometa kampanju, 'Praznik demokratije'"

Marko Bastać, nosilac liste "Šta radite bre" na gradskim izborima, rekao je da napad na njega neće omesti kampanju liste.

Izvor: B92

Nedelja, 25.02.2018.

14:00

Foto: Tanjug

On je kazao da smatra da su već pobedili, jer su otkrili ko zagađuje naše reke, jer su svi počeli da pričaju o komunalnoj policiji i nametnuli razne druge teme.

"Pobedili smo i kada sam odbio da učestvujem u političkom rijalitiju koji na RTS-u režiraju Krle i Bujke. Pobedili smo i danas, upravo sam dobio informaciju da smo pokrili kontrolorima sva izborna mesta. Idemo dalje", rekao je Bastać na mitingu na Dorćolu.

On je najavio da od sutra pa do kraja kampanje ta lista kod Delijske česme u Knez Mihailovoj organizuje akciju "Praznik demokratije", u okviru koje će građani moći neprestano da razgovaraju sa kandidatima za odbornike u izbornom štabu liste.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: