Hrvatska pod snegom, neke škole zatvorene

U velikom delu Hrvatske sneg i dalje otežava saobraćaj, a najviše u Lici, Gorskom kotaru, centralnom i severozapadnom delu zemlje dok su neke škole zatvorene.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

09:15

Hrvatska pod snegom, neke škole zatvorene
Foto: GettyImages

U pomoć stanovnišvu dolazi i hrvatska vojska, a ministar odbrane Damir Krstičević će tokom popodneva obići područje Delnica.

U Gorskom Kotaru zbog snega ne radi desetak škola, a u nekim mestima su otvorena prihvatilišta za beskućnike.

Tokom noći je napadalo novih dvadestak centimetara snega na severu zemlje. Zimska služba je proglasila treći stepen pripravnosti što znači da pedesetak grtalica na varaždinskom i tridesetak na medjimurskom području čiste puteve.

Slična situacija je i na putevima u većem delu BiH, a u Osnovnoj školi "Branko Copić" u Krupi na Uni obustavljena je nastava zbog snega. Lokalni putevi su očišćeni, ali nisu bezbedni za saobraćaj, rekao je načelnik ove opštine Mladen Kljajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: