Pazar: Devojka iz BG ranjena u pucnjavi, "odbija saradnju"

Osamnaestogodišnja devojka iz Beograda ranjena je u Novom Pazaru pod još uvek nepoznatim okolnostima. Mediji navode da odbija saradnju sa policijom.

Izvor: B92, Beta

Subota, 24.02.2018.

17:08

Pazar: Devojka iz BG ranjena u pucnjavi,
Ilustracija: Thinkstock

Ranjenoj devojci ukazana je pomoć u Opštoj bolnici u Pazaru, nakon čega če biti upućena na lečenje u Beograd.

Portparolka Opšte bolnice Suada Gicić Skenderi rekla je radiju Sto plus da je devojka primljena sa ustrelnom ranom i da je dežurni hirurg Kemal Brničanin izvršio dijagnostiku i sanirao povrede.

"Pacijentkinja nema povrede vitalnih organa i stabilnog je zdravstvenog stanja. U konsultaciji sa ostalim lekarima specijalistima, a na njeno zahtevanje, biće upućena na dalje lečenje u Beograd", kazala je Gicić Skenderi.

Prema nezvaničnim saznanjima, ranjena devojka nije želela da odgovori na pitanja policije o tome ko je u nju pucao i gde se to dogodilo.

Osim toga, beogradski mediji navode da je reč o “pevačici i promoterki”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: