Mali: SNS brine o svima, bilo da je centar ili Barzilovica

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je u opštini Lazarevac da je politika Srpske napredne stranke jedna briga o svakom naselju u Beogradu.

Izvor: B92

Subota, 24.02.2018.

17:56

Mali: SNS brine o svima, bilo da je centar ili Barzilovica
Foto: Tanjug / SNS

Kako kaže, takva je politika SNS “bilo da je reč o centru grada ili Barzilovici“

Prema njegovim rečima, to je razlika između SNS i onih koji su pre njih vodili grad.

“Svaki gradjanin, svaki čovek, kvalitet njegovog života, svaka kuća i svako dvorište su nam važni, svaki kilometar asfalta, vodovoda i kanalizacije, svaka ambulanta ma gde se nalazila na teritoriji grada Beograda nam je važna i važno je da ljudi vide promene“, rekao je Mali.

Osim toga, Mali je naveo da je “odgovorna politika SNS uspela da konsoliduje javne finansije i pored duga od 1,2 miliona evra koji su ostavili Đilas i Šapić“.

“Taj novac koji smo uštedeli, želimo da vratimo Beogradjanima. Zato će Grad Beograd pomoći završetak izgradnje crkve u Barzilovici, 2019. završićemo prvu fazu vodovodne mreže, završićemo asfaltiranje puteva koje smo već počeli“, rekao je Mali.

Kako je rekao, 4. mart je važan jer je to dan kada građani treba da odluče između “sigurne budućnosti za našu decu i vremena kada su tajkuni, Đilas i Šapić zaduživali Beograd, a punili svoje džepove“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: