Ljajić i aktivisti SDPS uredili dva parka na NBG

Predsednik SDPS Rasim Ljajić i aktivisti te stranke uredili su dva parka na Novom Beogradu i posetili klub penzionera u naselju Staro Mirijevo.

Izvor: Beta

Petak, 23.02.2018.

20:54

Ljajić i aktivisti SDPS uredili dva parka na NBG
Foto: Tanjug / Zoran Žestiæ

Član Glavnog odbora i predsednik novobeogradskog odbora SDPS-a Andrej Manojlović rekao je novinarima da će akciju uređivanja zelenih površina u Beogradu nastaviti i nakon izbora kako bi grad bio još lepše mesto za život.

"Na Novi Beograd došli smo na poziv naših komšija da bi naši aktivisti uređivali zelene povšine. S zadovoljstvom mogu da konstatujem da je ta akcija izuzetno dobro primljena kod naših sugrađana. Svakog dana daju nove predloge gde možemo da dođemo i pomognemo", kazao je Manojlović tokom akcije u Pohorskoj ulici.

Akciji su se pridružili i stanari zgrada, pa su svi zajedno pokupili lišće i smeće, ograbuljali zelene površine, odneli polomljeno granje, promenili polomljene daske na parkovskim klupama i prefarbali inventar na dečjim igralištima u pomenutim parkovima.

Ljajić je razgovarao danas i sa oko 80 penzionera u klubu penzionera u naselju Staro Mirijevo o njihovim potrebama i problemima.

"Ono što najmanje možemo da učinimo je da svaka opština na teritoriji Beograda obezbedi mesto za okupljanje penzionera i da ih obogati potrebnim sadržajima", kazao je Ljajić.

Ljajić je kazao da nije dovoljno da se organizuju izleti i ekskurzije i u vreme predizbornih kampanja i da mora da bude svakodnevna aktivnost, jer se humanost jednog društva meri njegovim odnosom prema starima.

Ljajić je na poziv jednog od prisutnih penzionera iz Starog Mirijeva obišao njegov golubarnik u kome uzgaja oko 250 golubova visokoletača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: