"Ruska stranka zastupa prava zaboravljenih"

Kandidatkinja liste "Ruska stranka-Mile Milošević" za odbornicu na beogradskim izborima Aleksandra Apelić govorila o programu te liste.

Izvor: Beta

Petak, 23.02.2018.

20:25

Ilustracija: Thinkstock

Ona je navela da se lista zalaže za prava ruske nacionalne manjine i njihovih simpatizera, poboljšanje položaja ratnih veterana, vladavinu prava i odsustvo diskriminacije, privlačenje ruskih investicija i poboljšanje položaja mladih.

"Ruska stranka se zalaže za okupljanje članova ruske nacionalne manjine i simpatizera zbog osnivanja institucija i udruženja da bi se očuvao interesa i nacionalnog identiteta, za vladavin prava", kazala je ona predstavljajući program te izborne liste na Radio-televiziji Srbije.

Navela je da Ruska stranka ulaskom u Skupšinu Beograda želi da skrene pažnju da ima mnogo onih koji su zaboravljeni, jer više nemaju snage da se bore zbog razočaranosti u društvu i nepravde.

Navela je da se Ruska stranka zalaže za pobojšanje položaja ranih veterana iz prethodnih ratova koje je, kako je ocenila, država zapostavila i na mnogo načina ponizila.

Ona je kazala da će se boriti protiv odlaska mladih u inostranstvo i za njihova prava kako bi imali decu i lepšu budućnost, a takođe je dodala da se Ruska stranka zalaže i za sistematsko suzbijanje korupcije i insistiraće na potpunoj transpretntosti svih tokova novca.

Lista "Ruska stranka-Mile Milošević" nastupa na izborima za Skupštinu grada Beograda pod rednim brojem 13.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: