Niš: Nađen jedan krivac za paljenje, motiv nepoznat

Policija u Nišu identifikovala i privela muškarca osumnjičenog za poslednji slučaj paljenja vozila u tom gradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2018.

10:42

Niš: Nađen jedan krivac za paljenje, motiv nepoznat
Freeimages.com

Kako je navedeno u saopštenju, pripadnici MUP-a u Nišu priveli su tridesetpetogodišnjeg muškarca osumnjičenog da je u toku noći između 19. i 20. februara ukrao "tojotu korolu", koju je potom zapalio u spomen-parku "Bubanj" u Nišu.

"Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Pretresom njegove kuće policija je pronašla kutiju sa alatom za koju se sumnja da je ukrao iz vozila. Pronađeni predmeti su vraćeni vlasniku", navela je policija.

Kako saznaje B92, uhapšeni je višestruki povratnik, a motiv nije poznat.

Podsetimo, u Nišu je poslednjih meseci izgorelo deset automobila, među kojima i vozila gradskih funkcionera i policijskih službenika. Zbog toga je smenjeno rukovodstvo policije u tom gradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: