Đilas: Garantujem izgradnju škole i obdaništa u Mirijevu

Dragan Đilas izjavio je da garantuje da će, u slučaju da ta lista uđe u narednu vlast, u naredne četiri godine u Mirijevu biti izgrađena još jedna osnovna škola

Izvor: B92

Četvrtak, 22.02.2018.

22:17

Đilas: Garantujem izgradnju škole i obdaništa u Mirijevu
screenshot

Tome je dodao i izgradnju "najmanje jednog obdaništa".

"Mogu da garantujem Mirijevčanima da ćemo u naredne četiri godine izgraditi još jednu osnovu školu, najmanje jedno obdanište kao i da će u Domu zdravlja biti dovoljno pedijatra koji nedostaju", rekao je kandidat za gradonačelnika izborne liste "Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju" Dragan Đilas u razgovoru sa stanovnicima tog dela Beograda.

Kako se navodi u saopštenju, Đilas je ocenio da se kampanja pretvorila u reklamiranje prelaska "Žike Šarenice sa Radio televizije Srbije na Pink".

"Nigde nema onih koji su radili u Beogradu prethodne četiri godine, jer nemaju šta da pokažu. Za razliku od njih koji će poslati Žiku Šarenicu u Mirjevo da Mirjevčanima obećava metro 2022. godine, ja u Mirjevu mogu da stanem ispred obdaništa ili Doma zdravlja koje smo napravili", rekao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: