SNS: Od Đilasovih projekata ostali pacovi

GO SNS poručio je Draganu Đilasu, “njegovom pomoćniku Šapiću, Jeremiću i Jankoviću” da su Beograđanima od njihovih projekata ostali pacovi u Pionirskom gradu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 22.02.2018.

17:31

SNS: Od Đilasovih projekata ostali pacovi

“Ono što Đilas, Šapić, Jeremić i Janković garantuju građanima jeste novo zaduživanje Beograda za 1,2 milijarde evra, otimanje 46 miliona evra od socijalno ugroženih kategorija, nove preplaćene replike, Pazl gradove i rijaliti programe, od kojih Beograđani nemaju ništa, ali se zato bankovni računi lopovsko - tajkunske koalicije višestruko uvećavaju”, navodi se u saopštenju.

Đilas, kako ističe SNS, vodi kampanju laži i manipulacije, ali građani Beograda i te kako pamte ono što je ostavio za sobom, a to su nefunkcionalni podzemni kontejneri koje su platili šest miliona evra da bi propadali kroz njih.

Dodaju da se građani sećaju i ostalih nameštenih poslova koji su ispraznili gradsku kasu, a napunili njihove džepove, poput rekonstrukcija ulica koje su preplaćene po nekoliko miliona dinara narodnih para...

Gradski odbor Beograd SNS uveren je da će građani Beograda 4. marta izabrati politiku koja razvija, modernizuje i uređuje Beograd, politiku koja brine o građanima i njihovim potrebama, koja ravnomerno razvija prestonicu – “zato što volimo Beograd”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: