Preletanje u centru Beograda: "Napred vodi samo Vučić"

Opštinski odbor Nove Srbije na Savskom vencu pristupio je Srpskoj naprednoj stranci, saopštio je beogradski odbor Srpske napredne stranke.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 21.02.2018.

14:33

Preletanje u centru Beograda:
Ilustracija: Thinkstock

Prema navodima dosadašnjeg rukovodstva Nove Srbije na toj opštini, "jedina politika koja vodi boljitku i napretku Beograda i Savskog venca jeste ona za koju se zalažu Aleksandar Vučić i njegov tim".

Kako navode, zbog toga je to "tim kojem žele da pripadaju".

"U poslednjih nekoliko meseci postoji apsolutno neslaganje sa politikom koju vodi centrala stranke Nova Srbija", ističu dosadašnji članovi odbora Nove Srbije.

U saopštenju SNS se navodi i da oni “nisu bili spremni da podrže kandidaturu Dragana Đilasa i Aleksandra Šapića, koji su uništili Beograd, ispraznili gradsku kasu i Beograd zadužili za 1,2 milijarde evra, a za sebe obezbedili ličnu korist i bogatstvo".

Podsećamo, ista stvar dogodila se nadavno i u Užicu i Sevojnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: