Oblačno s kišom, suznežicom i snegom - do šest stepeni

U Srbiji će biti danas pretežno oblačno, mestimično s kišom, susnežicom i snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

01:00

Oblačno s kišom, suznežicom i snegom - do šest stepeni
Ilustracija: Thinkstock

Kako navode, više padavina predviđa se na severu i istoku i u planinskim predelima gde će doći do formiranja, tj. daljeg povećanja visine snežnog pokrivača.

Vetar će biti umeren i jak, u južnom Banatu i Pomoravlju i sa udarima olujne jačine, jugoistočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus jedan do dva, a najviša dnevna od jedan do šest stepeni Celzijusa.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, povremeno s kišom i susnežicom. Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko tri stepena.

U Srbiji će u sredu i četvrtak biti oblačno, mestimično s kišom, susnežicom i snegom i temperaturom oko prosečnih vrednosti. Više padavina očekuje se u planinskim predelima i na istoku, gde će doći do daljeg povećanja visine snežnog pokrivača. Vetar će biti umeren i jak istočni i jugoistočni, u Pomoravlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

Biometeorološka prognoza za utorak, 20. februara 2018:

Očekivana biometeorološka situacija izazivaće uobičajene tegobe kod većine hroničnih bolesnika. Oprez se savetuje osobama s povišenim krvnim pritiskom. Od meteoropatskih reakcija mogući su reumatski bolovi i neraspoloženje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: