Šutanovac: Beograd nisu beton, asflat, staklo - već ljudi

Lista "Da oslobodimo Beograd - DS, Nova, SDS, ZEP Zeleni" predstavila je ,u okviru predstavljanje listi na RTS, glavne tačke programa za razvoj Beograda.

Izvor: Tanjug

Utorak, 20.02.2018.

20:31

Šutanovac: Beograd nisu beton, asflat, staklo - već ljudi

Glavne tačke programa su izneli kandidat za gradonačelnika te liste Dragan Šutanovac i nosilac liste Vesna Rakić-Vodinelić.

Šutanovac je istakao da za njihovu koaliciju Beograd nije ni beton, ni asfalt, staklo i drugi simboli, već ljudi, te da je njihova "Strategija" sveobuhvatna i posvećena kvalitetu života građana.

"Imamo posebne delove Strategije koji se odnose na mlade bračne parove, na bračne parove čija su deca u vrtiću ili se nisu upisala u vrtić, za roditelje čija deca idu u školu. Vratićemo pravo na besplatne udžbenike, ali planiramo da idemo i korak dalje, a to je da uvedemo digitalne udžbenike", rekao je Štunovac.

Prema njegovim rečima, njihova lista ima i niz projekata koji se tiču infratstrukture, kulutre...

"Naš program je sveobuhvatan i nije jednokratan - samo za ove izbore. To podrazumeva jedan proces koji će trajati dugi niz godina i koji će omogućiti da naš grad bude savremen i moderan grad kakvi su drugi gradovi u Evropi", naveo je kandidat za gradonačelnika.

On je rekao da je "ideja" te liste, da "Beograd bude grad kulutre", jer smatraju da je kultura "osnova očuvanja duhovnosti".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: