Vučić: Da, učestvujem u kampanji - ne kršim Ustav

Predsednim Aleksandar Vučić izjavio je da ne krši Ustav Srbije ukoliko istovremeno obavlja funkciju predsednika Srbije i učestvuje u kampanji SNS.

Izvor: B92

Utorak, 20.02.2018.

00:18

Vučić: Da, učestvujem u kampanji - ne kršim Ustav
Foto: Tanjug / Zoran Mirkoviæ

"Imao sam četiri skupa od početka kampanje, na jedan sat i bilo je uvek za vikend. Sve ostalo vreme od jutra do mraka radim posao predsednika republike, za našu zemlju, borim se za nju", kazao je Vučić na televiziji Hepi.

Odgovarajući na pitanje urednika NIN Milana Ćulibrka da li on kao predsednik svih građana prestaje da to bude, nego postaje lider SNS kada se uključi u kampanju za beogradske izbore, i da li na taj način krši ustav, Vučić je rekao da to "nije ni u nikakvoj suprotnosti sa Ustavom".

"Svakoga dana sam na poslu bar dva sata ranije i bar sedam sati radim duže. Predsednik sam i SNS još neko vreme, maksimalno još godinu dana do sledećeg kongresa, odnosno Skupštine SNS, a do tada ću uvek biti spreman na udarce i da odgovaram na laži", kazao je Vučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: