Mihajlović: Čime garantuje Đilas? Dugovima?

Potpredsednica Vlade Srbije i članica predsedništva SNS Zorane Mihajlović poručila je da građani ne treba da veruju lažnim obećanjima Dragana Đilasa.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 18.02.2018.

17:04

Mihajlović: Čime garantuje Đilas? Dugovima?
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kako je rekala, Đilas im koji im danas “garantuje“ rezultate, a dok je bio na vlasti ostavio je dugove i višedecenijski zaostatak u razvoju grada.

“Bivši gradonačelnik Dragan Đilas danas sa bilborda poručuje 'svi obećavaju, ja garantujem'. Čime to Đilas garantuje, kad je iza sebe ostavio dug od 1,12 milijardi evra, praznu gradsku kasu, nezavršene projekte i čitava naselja bez asfaltiranih puteva, vodovoda i kanalizacije?“, pita ona.

Mihajlović podseća da je bivša vlast koju je vodio Đilas, koja se toliko zaklinjala u u brigu o deci, porodiljama, socijalno ugroženim licima, invalidima, baš prema tim ljudima ostavila je dug od 5,3 milijarde dinara.

“Samo trudnicama i porodiljama su dugovali gotovo 390 miliona dinara. Sve to je izmirila aktuelna gradska uprava i Grad Beograd više ne kasni ni dan u isplati“, kaže Mihajlovićeva.

Ona pita i da li su garancije za Đilasova gubici koje su ostavili u komunalnim preduzećima i cvetanje gradnje bez građevinske dozvole, koja je služila da ljudi iz tadašnje vlasti napune svoje džepove.

"Za razliku od Đilasa, iza SNS stoje rezultati, i zato odgovorno možemo da obećamo da ćemo nastaviti da smanjujemo dug, jer smo ga već smanjili za 500 miliona evra. Nastavićemo i da gradimo puteve, kao što je samo u prethodnoj godini, preko “Puteva Srbije”, uređeno 104,5 km puteva u Beogradu, i da završavamo projekte, kao što završavamo Obilaznicu posle 30 godina“, kaže Mihajlovićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: