Zavetnici: Mirijevo da postane opština

Prva na listi "Beograd ima snage - Zavetnici" Milica Đurđević Stamenkovski, obišla je Mirijevo.

Izvor: B92

Nedelja, 18.02.2018.

15:36

Zavetnici: Mirijevo da postane opština
Foto: Tanjug/Zavetnici

Ona je sa okupljenim građanima razgovarala o ključnim problemima sa kojima se suočava ovo beogradsko naselje.

Ona je rekla da su stanovnici Mirijeva kao i okolnih naselja Malog i Velikog Mokrog Luga primorani da svakodnevno prelaze više kilometara kako bi došli do zgrade opštine za elementarne administrativne potrebe.

"Mirijevo koje broji više od 80 hilJada stanovnika još uvek nije samostalna opština iako već godinama ispunjava bukvalno sve uslove da to i postane.“, istakla je Đurđevićeva.

Ona se dotakla i problema nedostatka kapaciteta vrtića za decu u beogradskim naseljima.

"Ako postoji novac u opštini Zvezdara za izdvajanje sredstava za NVO, za projekte koji nemaju nikakav smisao, za manifestacije koje nemaju nikakav značaj i ođek smatramo da mora postojati i novac za ulaganje u proširenje kapaciteta dečijih obdaništa kao i za ulaganje u rešavanje osnovnih komunalnih i infratsrukturnih pitanja jer je to ono što zaslužuju svi stanovnici opštine Zvezdara i čitavog Beograda.“, rekla je Đurđevićeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: