GIK proglasila još četiri liste – ko je novi Radulović?

Gradska izborna komisija (GIK) je na sednici u subotu uveče proglasila još četiri izborne liste.

Izvor: Tanjug

Subota, 17.02.2018.

23:28

GIK proglasila još četiri liste – ko je novi Radulović?
Getty images

Time su do sada ukupno proglašene 24 liste, od 25 prijavljenih.

GIK je proglasio izbornu listu broj 21, pod nazivom Građanska Stranka Grka Srbije - Vasilios Proveleggios, izbornu listu broj 22, pod nazivom Ljubiša Preletačević BELI - Zato što volimo BELOVGRAD, izbornu listu broj 23, pod nazivom DOSTA JE BILO PLJAČKE, KORUPCIJE I LOPOVLUKA - Radulović Milorad i izbornu listu broj 24, pod nazivom Liberalno demokratska partija - LDP - Čedomir Jovanović.

Gradska izborna komisija je usvojila i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 21, 23 i 24, navodi se u saopštenju.

Ranije danas GIK je proglasila izbornu listu broj 17, pod nazivom "Republikanska stranka - Republikánus párt - Nikola Sandulović", izbornu listu broj 18, pod nazivom "Jedinstvena stranka pravde (JSP) - Jekhutno Chidimos Čaćimasko (JĆČ), izbornu listu broj 19, pod nazivom "Za Beograd - Beogondola - Saobraćaj, urbanizam, turizam - Nova rešenja, konkretni projekti - Jovan Ranđelović", kao i izbornu listu broj 20, pod nazivom "Nijedan od ponuđenih odgovora".

GIK je usvojio i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora izbornih lista broj 17, 18 i 20.

U saopštenju se napominje da je GIK na istoj sednici zaključio i deo Jedinstvenog biračkog spiska za područje grada Beograd.

Utvrđeno je da je upisano ukupno 1.606.693 birača, kao i broj birača na svakom biračkom mestu za područje grada Beograd.

Ta odluka biće objavljena u Službenom listu Grada Beograda, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: