Uhapšene zbog napada na novinare O2

Policija je uhapsila N. M. (27) iz Beograda i hrvatsku državljanku K. H. (24) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nasilničko ponašanje.

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

22:00

Uhapšene zbog napada na novinare O2
Screenshot

One se sumnjiče da su danas oko 16 h u ulici Mirijevski bulevar napale novinara i snimatelja televizije O2 prilikom izveštavanja i pokušale da im pokidaju kablove iz kamere, saopštio je MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedene nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, ekipa televizije O2 napadnuta u beogradskom naselju Karaburma tokom direktnog uključenja u Vesti s informacijama o 37 ilegalnih migranata nađenih u jednoj kući

Isto se, nešto ranije, desilo i ekipi Prve televizije, kada je sin uhapšenih napao novinara Stefana Jovića.

Tokom direktnog uključenja uživo u Vesti televizije O2 novinar Darko Jević pričao je o hapšenju koje se rano jutros dogodilo u Mirijevu, kada je ekipi prišla nepoznata žena, napala ih i pokušala snimatelju da obori stativ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: