Antić: Uveren sam da će SPS-JS biti deo vlasti u Beogradu

Apsolutno sam uveren da će koalicija SPS - JS sa još većom snagom i još većim brojem odbornika biti deo gradskog parlamenta, kaže Aleksandar Antić.

Izvor: B92

Petak, 16.02.2018.

12:20

Antić: Uveren sam da će SPS-JS biti deo vlasti u Beogradu

Antić, koji je kandidat za gradonačelnika liste "Ivica Dačić SPS - JS Dragan Marković Palma", je rekao da Beograd kao glavni grad treba da bude lokomotiva razvoja Srbije i Beograd mora da daje ritam tom razvoju.

"U poslednjih 10 godina smo pokazali da je naša koalicija u interesu građana Srbije i ja želim i Beogradu i Srbiji da budu jaki, jedinstveni i organizovani kao što je jaka, jedinstvena i organizovana koalicija SPS - Jedinstvena Srbija", kaže Antić.

Antić se zajedno sa Palmom obratio funkcionerima Jedinstvene Srbije i koalicionim partnerima iz SPS na obeležavanju 14. rođendana i slave Jedinstvene Srbije u beogradskoj opštini Surčin.

Izrazio je uverenje će ta koalicija posle 4. marta biti nezaobilazan faktor u Beogradu.

Lider JS Palma kaže da će Beograđani od njih tražiti 4. marta da se uključe u razvoj glavnog grada. "Beograđani treba da daju poverenje koaliciji SPS - Jedinstvena Srbija zato što se mi ne svađamo. Nisu nas funkcije posvađale zato što smo domaćini i zato što radimo u interesu Srbije i grada Beograda. Za nas je Beograd veoma važan i mi smo podržali projekat „Beograd na vodi“, kaže Palma.

Sve ono što se gradi i što se bude gradilo u Beogradu dovešće do većeg broja turista u glavni grad, a kada dođu u Beograd, doći će i u Jagodinu, Vrnjačku Banju, Nišku Banju, na Zlatibor, naveo je on.

"Obilazeći opštine na teritoriji grada Beograda, došao sam do zaključka da koalicija SPS - Jedinstvena Srbija ima veliku popularnost i da nas ljudi žele i zato što naša koalicija nikada nije izdala Srbiju i građane Srbije i grad Beograd i nikada ih nećemo izdati“ , poručuje Palma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: