"Gašić da vodi računa o bezbednosti, ne da prebrojava..."

Nova Srbija je saopštila da nije tačno da odbor te stranke u Užicu više ne postoji, posle navoda da je ceo odbor prešao u SNS.

Izvor: B92

Petak, 09.02.2018.

11:48

U saopštenju je navedeno da “izgleda nijedna stranka u Srbiji nije toliko “kadrova“ dala vladajućoj stranci koliko je Nova Srbija“.

“Očigledno je Nova Srbija najmnogobrojnija stranka u Srbiji. Malo-malo pa neki opštinski odbor preleti u SNS. Odbori iz pojedinih opština i gradova u Srbiji prelaze u naprednjake i po više puta“, navodi se.

Takođe, Nova Srbija ističe da je takav slučaj i sa GO u Užicu.

“Evo i njih po drugi put među naprednjacima. Doduše, oni koji su napustili stranu učinili su to u vreme izborne kampanje za predsedničke izbore kada je konačno i u Užicu odvojeno žito od kukolja. Zanimljivo je da je baš Bratislav Gašić kao šef BIA došao da se bavi gradskim odbornom Nove Srbije u Užicu. On bi valjda trebalo da vodi računa o bezbednosti države, a ne da prebrojava članove i simpatizere opozicionih stranaka. Neka se Gašić pozabavi svojim doktoratom. Biće to pravi kuriozitet da Srbija ima doktora nauka – keramičara. Nije tačno da Nova Srbija ne postoji u Užicu. Gradski odbor Nove Srbije u Užicu postoji i jači je nego ikada, a najbolji dokaz za to je da je predsednik Izvršnog odbora Nove Srbije Užičanin Zoran Adžić”, ističe se.

Podsetimo, predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je nedavno izjavio da je Velimir Ilić ostao bez stranke u Užicu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: