Pavlović: Opozicija ima veliku šansu za pobedu

Kandidat liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" Dušan Pavlović ocenio je da opozicija ima veliku šansu za pobedu na izborima u BG.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.02.2018.

21:52

Pavlović: Opozicija ima veliku šansu za pobedu
screenshot/youtube

Kako je rekao, opozicija ima veliku šansu s obzirom da je Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima 2017. godine dobio manje od 50 odsto glasova u glavnom gradu.

"Nadam se da će stranke koje se deklarišu sada kao opozicija biti dosledne u tome i nakon 4. marta i da neće biti preletanja", rekao je Pavlović u emisiji "Zumiranje" nedeljnika Vreme a preneo pokret Dosta je bilo (ĐB).

Pavlović je naveo da je cilj liste "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" na beogradskim izborima da pobedi aktuelnu vlast i promeni sistem, što kako je rekao, podrazumeva zaustavljanje tajnih ugovora i stranačkog zapošljavanja i uvođenje transparentnog budžeta.

Upitan kako bi ĐB finansirao besplatne vrtiće i udžbenike za koje se zalaže, Pavlović je rekao da bi oporezivanjem neizgrađenog građevinskog zemljišta koje je kako je naveo, "poklonjeno u pljačkaškoj privatizaciji", grad Beograd mogao godišnje da ubira 100 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: